Eladta pazar házát Pamela Anderson volt férje

Syfy 2011 Upfront GettyImageRank2 Vertical
NEW YORK, NY - MARCH 22: Musician Tommy Lee attends the Syfy 2011 Upfront at the Foxwoods Theater on March 22, 2011 in New York City. Mike Coppola/Getty Images/AFP (Photo by Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Hét év után tudta eladni a Calabasasban található otthonát Tommy Lee, a Mötley Crüe dobosa, aki Pamela Anderson férje volt az 1990-es években.
Vágólapra másolva!

Hét év után tudta eladni az otthonát Tommy Lee, a Mötley Crüe zenekar társalapítója és dobosa. A zenész végül 3,7 millió dollárt (kb. 1,3 milliárd forint) kapott a kaliforniai Calabasasban található házért. Noha ez soknak tűnhet, Lee végül 2,2 millió dollárt bukott ahhoz képest, amennyiért az ingatlant 16 éve, 2007 nyarán megvásárolta – írja a Dirt.com.

Az 1133 négyzetméteres telken fekvő ingatlan egy domboldalon elterülő zárt területen fekszik. Az 1987-ben épült ház lakóterülete 928 négyzetméter, és hat hálószoba, illetve nyolc fürdőszoba található benne.

A háromszintes épület egyik sajátossága, hogy a bejárati ajtaja egy trópusi témájú központi átriumba nyílik, amely azonnal különleges hangulatot sugároz. A házban számos kényelmi szolgáltatást alakítottak ki. Ezek közé tartozik egy moziszoba, külön bárral, egy borkóstoló helyiség, valamint a négyállásos garázs.

Tommy Lee arról is gondoskodott, hogy a házában is tudjon zenét szerezni. Az ingatlanban ugyanis helyet kapott egy professzionális hangstúdió, elkülönített fülkékkel és egy vezérlőteremmel.

A 60 éves rocker és felesége, Brittany Furlan egyébként jelenleg egy japán stílusú brentwoodi kúriában él. A pár a házat még 2021-ben vásárolta valamivel több mint 4 millió dollárért.