Hatalmas árengedménnyel lehet megvásárolni Sofia Vergara házát

Sofia Vergara a Vanity Fair Oscar-partiján
Vágólapra másolva!
Majdnem egy évvel azután, hogy Sofia Vergara és férje 20 millió dollárért piacra dobta az otthonát, a házaspár most újra meghirdette az ingatlant, mégpedig igen jelentős árengedménnyel.
Vágólapra másolva!

Már egy éve próbálja eladni a házát Sofia Vergara és férje, a szintén színész Joe Manganiello. A házaspár eredetileg 20 millió dollárért hirdette meg a Beverly Hillsben található olasz stílusú villát. Most pedig jelentős árengedménnyel kínálják, kevesebb mint 18 millió dollárért (kb. 6,2 milliárd forint).

Ez a kedvezményes ár azonban még így is 7,4 millió dollárral magasabb annál, amennyit Vergara még a házassága előtt, 2014 telén fizetett az ingatlanért. A pár később alaposan átalakíttatta az eredetileg 2006-ban épült házat – írja a Dirt.com.

A falak, kapuk és magas sövények mögé rejtett épület előtt egy háromállásos garázs és tágas felhajtó áll. Az épület összesen 1060 négyzetméteres lakóterében hét hálószoba és 11 fürdőszoba található, három szinten.

A belső térben kiemelkedik a dupla magasságú előcsarnok, amely látványos, ívelt lépcsőházzal rendelkezik. További különlegességnek számít a 3000 palackos borospince és a hozzá tartozó kóstolóterem, valamint a 10 férőhelyes moziszoba és a szaunával ellátott edzőterem.

A házaspár egyébként régóta nem lakik a házban. Vergara és Manganiello évek óta egy 2020-ban vásárolt 1580 négyzetméteres házban él Beverly Park zárt negyedében, magasan a Beverly Hills feletti hegyekben. A pár ezért az ingatlanért akkor 26 millió dollárt fizetett.