Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ausztráliában venne házat Barbie baba

Margot Robbie is zaklatás áldozata lett
Vágólapra másolva!
Ausztráliában vásárolna új házat Margot Robbie és férje. A hamarosan Barbie baba élőszerepelős filmadaptációjában feltűnő színésznő az ország egyik legszebb ingatlanának tartott luxusotthont szemelte ki.
Vágólapra másolva!

Ausztrália egyik legszebb otthonának tartják azt a házat, amelyet Margot Robbie és férje, Tom Ackerley megvásárolna. A pár a napokban meg is tekintette a luxusingatlant.

A ház Newrybar régiójában található, Új-Dél-Walesben, ahol Chris és Liam Hemsworth is rendelkezik házzal. Robbie és férje egy nyolc hálószobával és ugyanennyi fürdőszobával kialakított épületet nézett ki magának, melyből lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra.

A kertben egy végtelenített hatású medence, egy szabadtéri étkező, valamint egy tűzrakóhely biztosítja a kikapcsolódást. A házat legutóbb 2019-ben adták el, 2,415 millió ausztrál dollárért. Azóta jelentősen felújították, és a következő tulajdonosnak várhatóan 20 millió dollár (kb. 4,7 milliárd forint) körüli összeget kell majd fizetnie érte.

A Daily Mail szerint Margot Robbie és férje állandó otthont keresnek Ausztráliában, vagyis a pár valószínűleg hosszú távra tervezne a házzal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről