Eladó egy Vonnák János villa a Kissvábhegyen

Svábhegy, ingatlan
Eladó egy Vonnák János villa a Kis Svábhegyen
Vágólapra másolva!
Ha Vonnák János neve nem ugrik be azonnal, semmi gond, hoztunk pár érdekességet, és egy igazán kedélyes videót róla. Na és persze mutatunk egy 750 milliós villát a Kissvábhegyen.
Vágólapra másolva!

Az eladó villáról, részletesen

"Kissvábhegyen eladó egy 1992-ben épült, 4 szintes, 500 nm-es, kétlakásos, Vonnák János tervei alapján, a Bauhaus építész iskola jegyeit magán viselő, modernista villa 672 nm szép kertben. Az utcáról 80 nm-es földszintre érkezünk. Itt egy 3 autó számára kényelmes garázs, egy kellemes 7x3 m-es, ellenáramoltatós beltéri medence, wellness helyiség szaunával, öltöző-zuhanyzóval, egy kellemes borospince, mosókonyha és tárolók találhatók. A 130 nm-es I. em-i lakás egy hatalmas, amerikai konyhás nappalival és étkezővel, és egy nagyon csöndes belső kertre néző nagy terasszal. Nagyméretű hálószoba, fürdőszoba, gardróbszoba, kiszolgáló helyiségek kaptak még itt helyet.

Eladó egy Vonnák János által tervezett villa a Kissvábhegyen Forrás: ingatlanbazár

A II. szinten egy kétszintes 170 nm-es lakásba léphetünk be. Itt is amerikai konyhás, tágas, teraszos nappali és kertre néző erkély, hálószoba fürdőszobával fogad bennünket. A III szinten egy tetőtéri szoba található, amelyhez egy nagy, L alakú tetőterasz tartozik, ahonnan szép városi illetve zöldre néző panorámát kapunk. Az egymástól teljesen szeparált szintek egy belső lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg, ahová egy lift beszerelhető (a liftakna előkészítése megtörtént.). A lakás melegéről a saját cirkó padlófűtés gondoskodik. Jellemző a lakásban a carrarai márvány padló, a minőségi anyagok felhasználása. [...]"

Vonnák János: egy igazán kedélyes, profi művész

Az Építészfórum YouTube csatornáján talált videó 70. születésnapján köszöntötte a Bauhaus építészeti iskola hatása alatt álló művészt. A felvételek egy igazán pozitív, izgalmas ember benyomását keltik. Ami alapján valahogy még többet ért meg az ember egy-egy alkotó munkáiról. De egy izgalmas interjút is találtunk a Magyar Lakóépület egyik, digitálisan elérhető, befotózott számában.

A letisztult formavilág és a kedélyes emberek szerelmesei mindkét anyaggal feltöltődhetnek a hosszú hétvégére.

További képek a Vonnák villáról az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöltük.