Így néz ki egy floridai luxusnyaraló

Miami Beach, trópusi pálmák
Vágólapra másolva!
Vannak, akik a visszafogott, letisztult eleganciát szeretik. A floridai ingatlantulajdonosok azonban híresek arról, hogy kifejezetten kedvelik a színes extravaganciát. Mutatunk egy nyaralót, amely tökéletes példája a látványos floridai házaknak.
Vágólapra másolva!

A napsütötte Dél-Florida híres a színes és látványos nyaralóiról, melyek jól illeszkednek a térség sajátos hangulatához. Most piacra is dobtak egy házat, amely kiváló példája ennek az extravagáns ízlésvilágnak – írja a Dirt.com.

A Casa de las Fuentes néven is ismert nyaraló egy aprólékosan felújított és korszerűsített ház Miami Beachen. Az eredetileg 1921-ben épült ingatlan egy 1416 négyzetméteres telken terül el, és a 634 négyzetméternyi lakóterében kilenc hálószobát, illetve nyolc és fél fürdőszobát alakítottak ki.

A mediterrán stílusú épület azonnal kitűnik a zöld környezetéből a sajátos, rágógumi rózsaszín színével. A belső terek hasonlóan extravagáns színvilággal lettek kialakítva. A különleges tapétákat pedig egyedi falfestmények egészítik ki.

A stíluson kívül olyan kiemelkedő jellemzők tetézik a lakóélményt, mint egy moziszoba, egy különálló vendégház, és a négyállásos garázs. Emellett az ajtók és az ablakok úgy lettek kialakítva, hogy kibírják a floridai hurrikánszezonokat is.

Az ingatlant most 8,5 millió dollárért (kb.2,9 milliárd forint) árulják.