Eladó a kortárs építészeti remekmű, amelyben egykor Drake is lakott

2017 Billboard Music Awards - Show GettyImageRank1 People Waist Up Musician Receiving USA Nevada Las Vegas Award Two People Photography Arts Culture and Entertainment Celebrities Billboard Music Awards Topix Bestof A-List Celebrity Drake - Entertainer Top
LAS VEGAS, NV - MAY 21: Recording artist Drake accepts the Top Artist award onstage during the 2017 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 21, 2017 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images/AFP (Photo by Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Eladó egy ultramodern ház Beverly Hillsben, melyet egy ideig Drake is bérelt. A zenész tavaly költözött ki a házból, az ingatlant pedig most egy egész vagyonért árulják.
Vágólapra másolva!

Csupán 2021 elején készült el Beverly Hillsben a SAOTA építésziroda által tervezett ultramodern ingatlan, amelyet egy ideig Drake bérelt. A zenész tavaly nyáron költözött ki, majd a házat 42 millió dollárért adták el egy ismeretlen vevőnek.

A jelenlegi tulajdonos kiléte továbbra is ismeretlen, azonban a ház ismét megjelent a piacon. Most 62 millió dollárt (kb. 21,4 milliárd forint) kérnek érte. A Dirt.com információi szerint a rejtélyes tulajdonos soha nem is költözött be a házba, noha az ingatlant ismerő források szerint felújításokat végrehajtottak az épületen. A nyilvántartások szerint például az úszómedencét jelentősen átalakították.

A ház egy több mint 2300 négyzetméteres telken található, és az összesen 1688 négyzetméternyi lakótérben hét hálószobát és (valamilyen különös oknál fogva) 14 fürdőszobát alakítottak ki.

Az extravagáns épület egyik építészeti különlegessége, hogy a vendégeket egy kétszintes márvány átrium fogadja, ahol az üvegfalak és a csigalépcsők mellett egy 150 éves olajfa is található.

A hirdetés szerint a házban van még egy 20 férőhelyes moziszoba, borospince, valamint wellness központ is.