Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Jótékonykodók között sorsolnak ki egy modern vízparti kastélyt Anglia festői vidékén

Cornwall
Vágólapra másolva!
A május 8-ával kezdődő héten derül ki, hogy ki nyerte meg az Omaze nevű jótékonysági szervezet által meghirdetett sorsolást. A szerencsés nyertes egy 4,5 millió fontot érő vízparti ingatlan tulajdonosa lesz az angliai Cornwall festői vidékén.
Vágólapra másolva!

Nagy-Britanniában ezen a héten valaki boldog nyertese lesz az Omaze Million Pound House Draw elnevezésű sorsolásnak. Ez egy nyereményjáték, melynek lényege, hogy a befolyó összegből különböző jótékonysági szervezeteket támogatnak, a befizetők közül pedig valaki megnyer egy ingatlant.

A The Sun tudósítása szerint a mostani sorsolás során a játék történetének legértékesebb házát kapja meg valaki. A hat hálószobás, háromszintes tóparti ingatlan Cornwall városában található, és 4,5 millió fontot (közel 2 milliárd forint) ér. A nyertes emellett kap 100 ezer font (kb. 42,6 millió forint) készpénzt is a beköltözéshez.

Az ingatlan egyébként jelzálogmentes és minden szükséges költséget fedeznek a szervezők. A tulajdonos pedig úgy is dönthet, hogy bérbe adja a házat. A helyi ingatlanügynökök becslései szerint a nyaralási csúcsidőszakban akár heti 14 ezer fontért (kb. 6 millió forint) is kiadható a ház.

Amellett, hogy a nyaralót minden luxustulajdonsággal felszerelték, a környező terület ideális a legkülönbözőbb szabadtéri tevékenységekhez. Beleértve a vitorlázást, a szörfözést, az evezést a kerékpározást vagy a tengerparti sétákat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről