Saját magát vette feleségül álomesküvőjén egy idős asszony - videó

nagymama, házasság, saját magát vette feleségül
Saját magát vette feleségül egy nagymama
Vágólapra másolva!
Saját magát vette feleségül egy idősek otthonában megtartott álomesküvőn a 77 éves Dorothy "Dottie" Fideli. 
Vágólapra másolva!

Az asszony egész életében arról álmodott, hogy boldogan éljen, amíg meg nem hal - de csak nemrég jött rá, hogy ehhez nincs szüksége társra.

Az egyébként már nagymamává lett idős asszony úgy érezte, hogy most jött el a megfelelő idő arra, hogy valóra váltsa régóta dédelgetett álmát és boldoggá tegye önmagát, ezért úgy döntött, hogy oltár elé áll - egyedül.

A különleges nap minden részletét saját maga tervezte meg

- beleértve a dekorációt, az étkezést, és ő választotta ki a szertartásvezetőt is, aki az idősek otthona vagyonkezelője, Rob Geiger volt. Lánya segített neki a menyasszonyi ruha kiválasztásában, az esküvői csokor beszerzésében, és a ceremónia alatt a vendégek kiszolgálásában is.

Az előkészületek után a háromgyermekes 77 éves nő május 13-án az amerikai Ohio államban található O'Bannon Terrace nyugdíjas otthonában tartott rendhagyó esküvőn feleségül vette magát.

Saját magát vette feleségül egy nagymama Forrás: Youtube videó

A menyasszony hosszú újjú virágmintás fehér ruhát viselt, ezüst övvel és díszes, fejpántos fátyollal, kezében pedig fehér liliomot tartott.

Az idősek otthonának közösségi termét színes lufikkal díszítették, de volt kétszintes esküvői torta, szív alakú sütemény és esküvői harang alakú miniszendvics is az ünnepségen.

"Ez olyasmi, amire mindig is vágytam. Szerettem volna nagy esküvőt, és boldog életet élni, a dolgok azonban nem így alakultak, de most lett egy második esélyem, hogy olyasmit tegyek, ami boldoggá tesz." - nyilatkozta a - természetesen jogilag nem érvényes - ceremónia végén az immár házas asszony.

Nem ez volt a nyugdíjas asszony első esküvője.

Először 1965-ben mondta ki a boldogító igent egy házasságkötő teremben, majd a friss férj azonnal vissza is ment dolgozni. Ezen a ceremónián az asszony fekete ruhát viselt, így szerinte nem is csoda, hogy kilenc évvel később férjével elváltak útjaik.

Az esküvőről készült felvételt egy videómegosztó portálra is feltöltötték:

Forrás: Daily Star