Elképesztő helyszínen fotózták le barátnőjével Jeff Bezost - képek

95th Annual Academy Awards - Vanity Fair Party  film award celebrity Vertical
Amazon Founder and Executive Chair Jeff Bezos and Lauren Sanchez
Amazon alapítója, Jeff Bezos és Lauren Sanchez
Vágólapra másolva!
Jeff Bezos, az Amazon alapítója, és a világ egyik leggazdagabb embere, a barátnőjével indult egy spanyolországi luxusnyaralásra. A milliárdos úgy döntött, hogy a Mallorca-menti vizeket a világ legmagasabb jachtjával szeli át, amely a The Sun forrásai szerint mintegy 400 millió fontot (közel 170 milliárd forint) ér.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves Bezos és az 53 éves barátnője, Lauren Sanchez ezen a héten szálltak fel a 417 láb (127 méter) magas Koru-ra Mallorcán.

A milliárdos és a volt televíziós műsorvezető szerelme a magánrepülőjükön érkeztek Spanyolországba, ahonnan egy helikopter vitte őket egészen a fedélzetig:

Később a fedélzeten félreérthetetlen helyzetben fotózták le a párt:

egyértelműen nyaralnak.

Helikopteres beszállásuk közben a személyzet a sokszáz kilónyi csomagot rakodta fel a hajóra, amelyek többsége luxusruhab volt:

A korábban Y721 néven ismert új jacht most a Koru nevet viseli, ami maori nyelven "új kezdeteket" jelent. Az Amazon alapítója 2018-ban bízott meg egy holland gyárat a hajó építésével, amely körülbelül 400 millió fontba (közel 170 milliárd forint) került. Ez az összeg azonban nem valószínű, hogy túlságosan megterhelte Bezos pénztárcáját, tekintve, hogy

ő a világ harmadik leggazdagabb embere, a 92,5 milliárd fontos (közel 40 ezer milliárd forint) nettó vagyonával.

A hajó miatt egyékbént felmerült egy híd szétszerelése is, hogy a Bezos hatalmas vízi járműje egyáltalán el tudja hagyni majd a hajóépítő üzemet. Az Origo cikkét a témában itt találja.

A három árbocos pazar jacht többek között medencével, gyógyfürdővel, edzőteremmel, szaunával, saját helikopterrel, sőt, állítólag egy kisebb tengeralattjáróval is rendelkezik. A 18 vendég fogadására alkalmas fedélzeten 40 alkalmazott sürgölődik éjjel-nappal:

A vízi jármű fenntartása egyébként kb. 20 millió fontba (8,5 milliárd forint) kerül évente a milliárdosnak.