Egy londoni lakás áráért lehet magánszigetet venni Észak-Írországban

Enniskillen
Vágólapra másolva!
Egy átlagos londoni lakás áráért kínálnak megvételre egy magánszigetet Észak-Írországban. A Long Island nevű szigeten több hektárnyi erdő és saját kikötő is van.
Vágólapra másolva!

Az észak-írországi Enniskillen városának közelében található a Long Island névre keresztelt privát sziget, amely most igen kedvező áron eladó.

Az 550 ezer fontos (kb. 236 millió forint) piaci ár mellé az átlagos havi jelzáloghitel 2141 font. Ez pedig egy átlagos londoni lakás havi bérleti díja – írja a The Sun.

A szigeten egy 12 hektáros erdő található, a festői környezetből, pedig gyönyörű kilátás nyílik az Erne folyóra is. A csónakázás szerelmeseinek is kiváló lehetőséget biztosít a sziget. A közvetlen közelben található ugyanis egy jachtklub, de Enniskilen városa is könnyen elérhető közelségben fekszik.

A szigeten található főépület mellett tárolóépületekkel és műhelyekkel egészül ki. A két hálószobával rendelkező házhoz saját kikötő és móló is tartozik.

A jelenlegi lakók 1978 óta élnek a szigeten, és a mai napig gondozzák a területet. A következő tulajdonos tehát valóban kulcsrakészen foglalhatja el a saját szigetét.