Már megvannak az idei év legfurcsább, legbizarrabb, legostobább honlapjai

Már megvannak az idei év legfurcsább, legbizarrabb, legostobább weboldalai
Group of women friends on the sofa at home, using a tablet with faces of surprise or amazement.
Vágólapra másolva!
A becslések szerint egy év alatt több mint 634 millió honlap készül el, és az elérhetővé tett honlapok között minden évben legalább 10 százalékra tehető a meglehetősen furcsa, bizarr, racionális keretek között elhelyezhetetlen weboldalak aránya. Legyen az egyedi művészeti projekt vagy értelmetlen játék, a most következő összeállításban látható webhelyek garantáltan nem mindennapi tartalommal bírnak.
Vágólapra másolva!

Mutatjuk az idei év honlapjai közül a legmulatságosabb, vagy épp legbizarrabb alkotásokat, melyeknél a nyitókép többet mond minden szónál!

A weboldalak a számozott alcímek hivatkozásaira kattintva nyílnak meg. (Az Origónál nem tapasztaltunk adatvédelmi vagy más informatikai problémát, illetve következményt a honlapok megnyitását követően, ettől függetlenül az oldalak felkeresése egyéni mérlegelés és felelősség kérdése.)

1) A pofozkodós:

Egy vélhetően gigantikusra nőtt polip szerepébe léphetünk ezen a weboldalon, hogy csápunkkal - az egeret ide-oda mozgatva - megpofozzunk egy átlagosnak és ártalmatlannak tűnő figurát. Agresszív hajlamok kiélésére javasolt.

2) Macskaimádóknak kötelező:

Az oldal örökzöld slágerek és táncoló, éneklő macskák lehengerlő párosítását tartogatja.

3) Dalolós kedvűeknek:

Karaokézásra felkészüléskor elengedhetetlen megnyitni az oldalt.

A cikk még nem ért véget, lapozzon!