Kutyáknak is kialakítottak wellness részleget ebben a Long Island-i nyaralóban

Long Island
Vágólapra másolva!
Long Island aranypartján közel 10 millió dollárért árulnak egy látványos nyaralót. A hatalmas, kastélyszerű épületben pedig még a kutyáknak is kialakítottak külön wellness részleget.
Vágólapra másolva!

Közel 2 hektáros telken terül el az a nyaraló, amely Long Island aranypartnak nevezett területén fekszik, és most 9,75 millió dollárért (kb. 3,4 milliárd forint) eladó. Az Old Westbury birtok néven ismert ingatlan teljes lakóterülete 998 négyzetméter, és a házban hat hálószoba, illetve nyolc fürdőszoba található – írja a Dirt.com.

A különleges elemek közé tartozik egy fedett medence, egy borospince, egy sportbár, valamint egy kutyák számára kialakított fürdető wellness részleg.

A nyaraló környezete is látványos. A lakókat egy patak, illetve egy fahíddal ellátott tó veszi körül, a főépület mellé pedig egy melléképület is tartozik (elsősorban a gépi berendezések számára), saját fürdőszobával.

Az egyedi konyha mellett a ház sajátossága a nagyterem, melyet márvány kandalló, boltíves mennyezet, valamint hatalmas ablakok díszítenek. Innen egy fedett terasz nyílik, ahol szabadtéri konyhai felszereléseket helyeztek el.

A fő hálószoba a második emeleten található, ahova egy különleges lépcsőn vagy felvonóval lehet feljutni. Ezt szintén boltíves mennyezet, illetve kandalló díszíti. Az emeleten található az iroda is, természetesen saját kandallóval.

Az alsó szinten alakították ki a szórakoztató részleget, borozóval, bárral, billiárddal, valamint kártyateremmel. A kikapcsolódást egy beltéri medence teszi teljessé, melynek közvetlen szomszédságában helyezték el az edzőtermet.