Lázadnak az Air Force Two repülőn a gyenge menza miatt

Air Force One, Elnöki repülő, USA,
TOKYO,JAPAN - May 22,2016: Air Force One with President of the United States Donald Trump will land at Yokota Base.It's a great scene.
Vágólapra másolva!
A Világgazdaság számolt be róla, hogy az Egyesült Államok alelnöke, Kamala Harris személyzete lázadni kezdett az Air Force Two ételei miatt. Az USA elnökének repülőgépe, a legendás Air Force One kistestvére az alelnököt és stábját szállítja a hivatalos utakon. A Harris körül dolgozó alkalmazottak azonban felháborodtak, amikor kiderült, hogy mennyivel alacsonyabb minőségű ellátást kapnak az elnöki stábhoz képest.
Vágólapra másolva!

Sokkal jobb ételeket kapnak Joe Biden elnök emberei az Air Force One fedélzetén, mint az alelnök, Kamala Harris stábja az alelnöki Air Force Two repülőgépen.

Az Air Force One fedélzetén meleg ételeket, válogatott fogásokat szolgálnak fel aranykeretes tányérokon, hideg italok kíséretében, miközben az alelnök csapatának barna zacskós szendvicsek jutnak.

Kamala Harris stábja felháborodott az ellátásban tapasztalható igazságtalan különbségen.

– mondta neve elhallgatását kérő forrás, aki korábban az alelnök csapatában dolgozott.

Az alábbi képen az Air Force Two látható:

Hozzátette, hogy az ételek az Air Force Two fedélzetén borzalmasak voltak. Az alelnöki gépen ráadásul nem is mindenki kap ellátást, miközben az Air Force One fedélzetén az újságíróknak is jár a fejadag – írta meg a Telegraph.

Egy tisztviselő szerint még kampány is indult a Fehér Házban, hogy az alelnök csapata is jobb ebédet kapjon, amikor muszáj hivatalos ügyben elutazniuk.

További részleteket ide kattintva olvashatók.

A cikk kiemelt képén az Air Force One látható.