Schwarzenegger elnézett valamit: nem kátyút tömött be

Sebastian Kurz - Arnold Schwarzenegger
Austrian-US actor, filmmaker, politician and activist Arnold Schwarzenegger meets Austrian Chancellor Kurz in Vienna, Austria on January 28, 2020. - 20200128_PD6921
Vágólapra másolva!
Arnold Schwarzenegger biztos jót akart, de nagyot hibázott: mint kiderült az általa betömött kátyú nem is kátyú volt, arról nem is beszélve, hogy a szakemberek most azt is elbonthatják, amit az akciósztár odatett - számol be róla a Blikk.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo beszámolt, a híresség a napokban a Los Angeles-i Brentwood utcáira vonult, hogy maga javítsa ki a téli viharok okozta kátyúkat az utakon, megunva az illetékesekre való várakozást.

Az akcióról még videót is töltött fel a Twitterre:

Ám most kiderült: a legenda rossz lyukat tömött be.

A minden bizonnyal jó szándékú javítási munkálatokról készült videó az illetékesek figyelmét sem kerülte el. A Blikk a Los Angeles-i Közmunkaügyi Minisztérium közlését idézve azt írja, hogy a lyuk valójában nem is kátyú volt.

"Ez egy szervizárok, amely egy aktív, engedélyezett munkához kapcsolódik, amit a helyszínen végeznek. A munkálatokat vélhetően május végén fejezik be" – írták. Arról egyelőre nincs hír, hogy a híresség értesülést szerzett-e arról, hogy bár jó szándék vezérelte, de rossz lyukat tömött be.