Egy temetői szellem annyira élőnek tűnik, hogy a látogatók még beszélgetnek is vele

Egy magyar nő látja a szellemeket, szellemek lát egy magyar nő, szellem, illusztráció
Ghost
Vágólapra másolva!
Rengeteg hátborzongató észlelés történt Amerika legrettegettebb temetőjében, az egyik szellem még a temetéseken is megjelenik.
Vágólapra másolva!

A St. Louist az Egyesült Államok egyik leginkább kísértetjárta temetőjeként tartják számon, melyet 1789. augusztus 14-én alapítottak egy spanyol királyi parancsra. Ez a temető mindössze egy háztömbnyi területen, több mint 700 sírt és több mint 100.000 halottat őriz.

A pletykák szerint sok kísértet bolyong benne éjszakánként - írja a Promotions.hu. Több mint 200 éve érkeznek jelentések olyan emberektől, akik találkoztak szellemekkel.

A leghíresebb szellem, amely a St. Louis temetőben látható, Marie Laveau, közismert nevén a Voodoo Királynő.

Marie 1801-ben született, gyakorolta a jóslást, az okkultizmust, és gyógynövényes gyógymódokkal dolgozott. Marie Laveau szellemét nem csak a temetőben, de számos helyen észlelték New Orleans francia negyedében, többek között a régi háza mellett. Leginkább a haja köré csavart vörös-fehér turbánról és a ragyogó színű ruhákról lehet felismerni.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Fotokita

A másik ismert híres kísértet Henry Vignes szelleme. Henry Vignes egy tengerész volt, aki egy panzió tulajdonosára bízta a családi sírjának tulajdoni papírjait.

Míg Henry a tengeren volt, a fogadós eladta a sírhelyeket, melyeket az elszegényedett Henry nem tudott visszavásárolni így halála utána a temető szegény részlegében, egy jelöletlen sírba temették el. Bár testét több mint egy évszázaddal ezelőtt helyezték örök nyugalomra, Henry Vignes szellemét még a mai napig látják a temetőben bolyongani. A leírás szerint magas, kék szemű, aki annyira élőnek tűnik, hogy a temető látogatói gyanútlanul beszélgetnek vele. Állítólag Henry szelleme még a temetéseken is felbukkan és megjelenik a gyászoló mögött, majd megkérdezi, hogy van-e még hely a sírban.