Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Több ezer euró hullott a pénzesőben egy autópályán - videó

Raining money, artwork ARTWORK BLUE BACKGROUND CONCEPT IDEA CONCEPTUAL ILLUSTRATION SKY CLOUD UMBRELLA RAIN MONEY DOLLAR BANKNOTE WEALTH FINANCE RICH HORIZONTAL Raining money, computer artwork.
Raining money, computer artwork.
Vágólapra másolva!
A spanyolországi A-7-es autópályán az ország déli részén fekvő Marbella város közelében történt balesetben 20 000 euró készpénz repült ki egy autó ablakán. A közeli járművek, köztük egy busz, csikorgó gumikkal álltak meg, miközben a sofőrök rohangáltak, hogy összeszedjék az euró bankjegyek tömegét, mielőtt a rendőrség megérkezett volna - számol be arról a VIlággazdaság.
Vágólapra másolva!

Az El Pais spanyol lap beszámolója szerint, 50 eurós bankjegyek záporoztak az úttestre. A pénzeső azután állt elő, hogy egy 20 ezer eurós aktatáskát szállító autó balesetet szenvedett. Az ütközés következtében a táska kinyílt és kirepült az ablakon, a pénz pedig az autópályán szóródott szét.

Erre sok sofőr leállította autóját az autópálya kellős közepén, hogy a bankjegyekre vadásszon, ami óriási forgalmi dugót és veszélyes helyzeteket teremtett.

A lapnak nyilatkozó rendőrségi források szerint bárki, aki pénzt vett fel, hűtlen kezelést követett el, bár letartóztatásra nem került sor.

A rendőrség ugyanakkor vizsgálja a készpénz eredetét - további részletek ide kattintva olvashatók.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről