Egy brit művésznek elege lett az ingatlanárakból, és beköltözött egy szemetesbe

papírhulladék, irodai hulladék, szemét
Paper and cardboard piled up beside dumpster in recycling center
Vágólapra másolva!
Harrison Marshall egy londoni művész, akinek elege lett abból, hogy megfizethetetlenül magasak a londoni ingatlanárak. A férfi úgy döntött, a pénzét inkább arra szánja, hogy házzá alakítson magának egy szemetes konténert.
Vágólapra másolva!

Döbbenetes megoldást választott lakásvásárlás helyett Harrison Marshall, egy londoni művész. A férfi úgy döntött, hogy nem fog egy egész vagyont fizetni egy aprócska londoni lakásért, inkább átalakít magának egy nagy szemetes konténert – írja a Yahoo News.

Bár az ingatlan kívülről nagyon kicsinek tűnik, van benne konyha, mosogató és egy félemeleti ágy is. Fürdőszoba azonban nincs benne, ezért a kertben található vécét használja.

A zuhanyzást a munkahelyén vagy az edzőteremben oldja meg. Mivel a különleges házba az áram is be van kötve, így fűteni is lehet benne.

Marshall az alábbi videóban vezeti körbe a nézőket a különleges házában.

Az egész projekt összesen 4800 dollárnak megfelelő összegbe, vagyis nagyjából 1,7 millió forintba került. Ráadásul a 28 éves férfi így London egyik jobb környékén, a délkelet-londoni Bermondsey-ben élhet, közel a Tower Bridge-hez.

Címlapi képünk illusztráció.