Jim Carrey árulja a Los Angeles-i otthonát

Jim Carrey a New York Fashion Week egyik eseményén
Vágólapra másolva!
Jim Carrey az elmúlt 30 évben a Los Angeles-i Brentwood negyedben található birtokára vonult vissza a hollywoodi forgatag elől. A színész most eladásra kínálja a házat, közel 30 millió dollárért.
Vágólapra másolva!

Jim Carrey piacra dobta a Los Angeles-i Brentwood negyedben található, közel egyhektáros birtokát és a rajta található házat. A birtok sajátossága, hogy elképesztően magas sövények zárják el a külvilágtól, miközben a nyugodt, bukolikus teret különc dekorációs elemek díszítik – írja a Dirt.com.

Az Ace Ventura és A maszk sztárja most 28,9 millió dollárért (kb. 10,4 milliárd forint) dobta piacra az otthonát, amely már 30 éve a tulajdonában van. Az „egyszintes farmházként" jellemzett ingatlan öt hálószobával és hat fürdőszobával rendelkezik. A ház összesen 1180 négyzetméter lakótérrel bír.

Az ingatlanban bőséggel találhatók különböző műalkotások, melyek közül nem egyet maga Carrey alkotott. A színész ugyanis a szakmája mellett tapasztalt festő és szobrász.

A hatalmas nappaliban az ébenfa zongora szinte eltörpül, miközben a fő hálószoba saját fedett erkéllyel, kandallóval és egy különleges stílusú fürdőszobával rendelkezik – ráadásul még a fürdőszobának is külön kandallója van.

Az igazi specialitást viszont az Art Deco stílusú moziterem jelenti, amely tisztelgés a régi idők nagy filmpalotái előtt. A mozi fekete márványból és tükörből készült külön fürdőszobája azonban már-már komikusan dekadens.

A kertben található egy teniszpálya és egy vízesés is, amely a sziklákkal kirakott úszómedencébe ömlik. A birtokon van még bár, kandallóval ellátott medenceház, valamint egy infravörös szauna és gőzfürdő. További különlegességek közé tartozik a zöldségeskert, illetve egy eldugott részen felépített meditációs pavilon.