James Bond témájú szélmalomban nyaralhat Nagy-Britanniában

Norfolk Broads
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vágólapra másolva!
A rajongók egy James Bond témájú szélmalomban pihenhetnek, amely egy saját szigeten található. A lakást egy szélmalomból alakították ki, és napi 60 fontért bérelhető.
Vágólapra másolva!

A James Bond-filmek rajongói kibérelhetnek egy 300 éves, átalakított szélmalmot, amely a Bond-filmeket felelevenítő dekorációkkal lett kialakítva. A nagy-britanniai Norfolk Broads területén található ingatlan egy saját szigeten áll, és privát kikötőhellyel is rendelkezik. A különleges ingatlant napi 60 fontért lehet kibérelni – írja a The Sun. A vendégek a környéken élvezhetik a térség vadvilágát, és horgászatra is lehetőség nyílik.

A malomba belépve a vendégek egy kör alakú konyhába érkeznek, majd innen kép lépcső vezet fel a társalgó-étkezőbe. Itt található egy fatüzelésű kandalló, televízió, szórakoztató rendszer, valamint egy távcső is, ha valaki az éjszakai égboltban szeretne gyönyörködni.

A déli fekvésű teraszra két dupla ajtó nyílik. Ez tökéletes helyszín a szabadban való étkezéshez. Szintén a földszinten található egy korszerű fürdőszoba és WC.

A társalgóból szintén lépcső vezet fel egy kétágyas hálószobába, amely egy félemeleti szinten található, kilátással a társalgóra. Kialakítottak továbbá egy luxus kétágyas hálószobát, kerek ággyal, valamint egy másik, nyitott, egyágyas szobát is.

A harmadik emeletre ismét lépcső vezet fel, itt egy Bond-témájú irodahelyiség és öltöző található. E fölött található a negyedik, legfelső szint. Ez ugyancsak egy társalgó, ahonnan kiváló kilátás nyílik Norfolk Broads tájaira.

A privát parkosított kertben kialakítottak egy rusztikus stílusú szabadtéri zuhanyzót, ami a nyári hónapokban lehet ideális.

A szélmalmot egy hétre 2070 fontért (896 ezer forint) lehet kibérelni, ami öt főre elosztva éjszakánként 59 fontot, vagyis 26 ezer forintot jelent egy vendégnek.