Mintegy 350 ezer forintért rendelt házhoz ételt egy amerikai kisfiú apja telefonjáról

Grubhub  ételszállító cég
Vágólapra másolva!
Egy detroiti férfi hatéves kisfiának adta a mobiltelefonját az esti elalvás előtt, azonban kellemetlen meglepetés érte: egymást váltva tucatnyi autó parkolt le a házuk előtt, amikből futárok folyamatosan hordták be a rendeléseket. Kiderült, a kisfia 1000 dollár értékben rendelt ételeket a Grubhub alkalmazáson keresztül. 
Vágólapra másolva!

Keith Stonehouse és fia, Mason kettesben maradtak otthon az egyik eseménytelennek ígérkező este ami aztán valódi tragikomédiává fajult. A férfi ugyanis odaadta kisfiának a mobiltelefonját, hogy lefekvés előtt játszon az arra feltelepített egyik játékkal. A gyerek azonban nem erre, hanem a Grubhub applikációra kattintott, amin keresztül

mintegy 350.000 forintnak megfelelő összegért különféle ételeket rendelt,

számtalan étteremből.

Az erről mit sem sejtő édesapa ezzel akkor szembesült, amikor csengettek a házuk ajtaján, majd a futárok egymásnak adták a kilincset, olyan ételeket behordva, amiket ő nem is rendelt meg.

"Éppen lefektettem Masont, amikor láttam, hogy egy autó áll meg a házunk előtt, és a sofőr egy nagy halom cuccot kezd kipakolni. A feleségemé az A Slice of Heaven Cakes pékség, ahol nemrég esküvőt tartottak, ezért nem gondoltam semmi furcsára. Aztán megláttam egy jégkrémet, ami Coney Islandről érkezett. Na, ez már gyanús volt" - mesélte az apuka.

A férfi döbbenten állt a csomagokat behordó futárok előtt, majd egyiküktől meg is kérdezte mit hozott: "Közel-keleti csirkés egytálételt" - érkezett a válasz.

Illusztráció Forrás: Grubhub

Kétségbeesetten próbálta lemondani a rendeléseket, de miután felhívta az egyik éttermet, azt mondták neki, hogy panaszával forduljon a Grubhub-hoz. Ezt azonban már nem tudta, hogyan tegye.

Eközben a különféle pizzák, garnélarákok, saláták és szendvicsek egyre nagyobb halomban érkeztek hozzájuk.

Nem ez volt az egyetlen meglepetés aznap este. A bankja csalás gyanúja miatt figyelmeztető üzenetet küldött mobiljára: az egyik pizzarendelést ugyanis visszautasították, habár egy másik rendelést ugyanettől az étteremtől mégis jóváhagytak.

Az apa nagyon dühös lett, amikor rájött, ki áll a felfordulás mögött, azonban sehogyan sem tudta elmagyarázni fiának, hogy amit tett, az helytelen volt. A gyerek ártatlan szemekkel így reagált a szidalmakra:

A rengeteg étel végül a család hűtőjében landolt, a férfi még a szomszédokat is áthívta egy lakomára. Később azonban tanulva az esetből, megváltoztatta mobilja jelszavát.

Forrás: Daily Star