Batman is megirigyelné ennek a különös ingatlannak a kialakítását

costplay, Florida Supercon, Supercon, képregényhős
A cosplayer dressed as Batman attend the "Florida Supercon" comic convention at the Miami Beach Convention Center in Miami Beach, Florida on July 9, 2022. (Photo by CHANDAN KHANNA / AFP)
Vágólapra másolva!
Akár egy Batman-filmbe is illene egy nemrég piacra került ház Ausztráliában. Az ingatlan alatt ugyanis egy futurisztikus alagutat alakítottak ki a garázshoz.
Vágólapra másolva!

Futurisztikus megoldásokkal szereltek fel egy történelmi, 1933-ban épült ausztráliai házat, amely akár egy Batman-filmben is megjelenhetne.

A épület különlegessége, hogy a garázshoz egy speciális, hidraulikus billenő bejárat, majd egy föld alatti, alagútszerű út vezet – írja a Realestate.com.au.

A Toorak városában található ingatlant 34-37,5 millió ausztrál dolláros (8,5-9,3 milliárd forint) listaáron hirdették meg. További különlegességek közé tartozik a billiárdszoba, a bár, a medence, valamint a lift is. A pincében szaunát, házimozit, edzőtermet, valamint egy borospincét is kialakítottak.

A 2043 négyzetméter lakóterületű házban összesen négy hálószoba és fürdőszoba kapott helyet. A garázs pedig nyolc autó befogadására képes.

Az A. Mortimer McMillan által tervezett építmény a helyi tanács döntése értelmében műemléknek számít, mivel a város egyik meghatározó építészeti alkotásának minősítették.

Kiemelt képünk illusztráció.