Bárki bérelhet házat a népszerű hollywoodi színésznőtől

Anna Kendrcik
American actress Anna Kendrick poses on the red carpet upon arrival for the UK premiere of the film "A Simple Favour" in central London on September 17, 2018. (Photo by Anthony HARVEY / AFP)
Vágólapra másolva!
Amellett, hogy Anna Kendrick sikeres színésznő, a 37 éves hollywoodi sztárnak kiterjedt ingatlanportfóliója is van. Kendrick most meghirdetett egy házat a bérleti piacon, amelybe így bárki beköltözhet.
Vágólapra másolva!

Anna Kendrick a színészi karrierje mellett széles ingatlanportfólióval rendelkezik. A sztár több ingatlant is birtokol Los Angeles környékén, melyek közül egy házat most meghirdetett a bérleti piacon – írja a Dirt.com.

A 37 éves színésznő egy szerényebb Beachwood Canyon-i házat kínál bérlésre, havi 12.950 dollárért, vagyis valamivel több mint 4,5 millió forintért. Kendrick 11 éve vette az ingatlant, mindössze 1 millió dollárért. Az 1930-as években épült, egy eldugott zsákutcában fekvő házat azóta teljesen felújították.

A szürke, kétszintes épület lakóterülete 257 négyzetméter, és az ingatlanban három hálószoba, illetve négy fürdőszoba található. A ház egy 688 négyzetméteres telken terül el.

Kendrick egyébként szintén Los Angelesben lakik, egy olyan házban, melyet két évvel ezelőtt vásárolt a Muse dobosától. A fentiek mellett a színésznő egy másik, jelenleg üresen álló házat is tulajdonol, mégpedig ugyanabban az utcában, amelyben a most bérlésre kínált ingatlan is található.