Bejelentették a MÁV-Start új vezérigazgatóját

MOSÓCZI László
Kőszeg, 2021. június 1. Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára beszédet mond a Kőszeg-Szombathely vasútvonal teljes felújításáról tartott sajtótájékoztatón, a projekt nyitórendezvényén a Kőszeg vasútállomáson 2021. június 1-jén. MTI/Varga György
Vágólapra másolva!
2023. január 19-től Mosóczi László tölti be a MÁV-START vezérigazgatói posztját - tájékoztat arról a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság.
Vágólapra másolva!

Mosóczi László 2022. májusáig az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkáraként felelt a közlekedéspolitikáért, korábban helyettes államtitkárként dolgozott. Előzőleg a vasúti szektorban meghatározó állami vállalatok vezetőjeként, a MÁV-START Zrt. alapító-vezérigazgatójaként és a NIF Zrt. felsővezetőjeként tevékenykedett.

Mosóczi László (a képen még az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkáraként) a MÁV-Start új vezérigazgatója Forrás: MTI/Varga György

Keresztes Péter, a MÁV-START korábbi vezérigazgatója, a MÁV-csoportban stratégiai tanácsadói feladatokat lát el a jövőben.