Légiutas-kísérő állást hirdet a Netflix álomfizetésért

stewardess
Charming Stewardess Dressed In Red Uniform Holding In Hand. Sky With Clouds Background.
Vágólapra másolva!
Légiutas-kísérő állást hirdet a Netflix évi több mint 140 millió forintért, számolt be róla a Világgazdaság. A cég az egyik magánrepülőgépére keres alkalmazottat.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban a légiutas-kísérők átlagosan 62 ezer dollár (22,6 millió forint) körüli összeget keresnek, míg a streaming óriás évente 385 ezer dollárt, vagyis átszámolva több mint 140 millió forintot fizetne a megfelelő alkalmazottnak.

Az álláshirdetés szerint olyan embert keresnek a posztra, aki független ítélőképességgel bír, diszkrét és kiemelkedő ügyfélszolgálati képességekkel rendelkezik.

A légiutas-kísérő állást a cég kaliforniai San Joséban található központba keresik és a munka jellegéből adódóan a szerepkör rengeteg utazással jár együtt az Egyesült Államokon belül és azon kívül is.

Illusztráció Forrás: 123RF

A légiutas-kísérőnek a feladatai közé tartozik, hogy a pilótafülkében, a kabinban és a galériában lévő vészhelyzeti berendezéseket a felszállás előtt ellenőrizze. Emellett részt kell venni a berakodásban é a raktározásban is, így elengedhetetlen, hogy legalább 14 kilogrammos csomagokat meg tudjon emelni.

További részletek ide kattintva olvashatók.