Fantasztikus kincseket rejtő házat árvereznek el Ausztráliában

Ezek a világ legszebb tengerpartjai, Whitehaven Beach, Queensland, Ausztrália
Whitehaven Beach, Queensland, Ausztrália
Vágólapra másolva!
Különleges ingatlant árvereznek el január végén, Ausztrália aranypartján. Amellett ugyanis, hogy a házban a világ minden tájáról származó műtárgyakat gyűjtöttek össze, a mészkőpadló alatt ősi fosszíliák egész sora található.
Vágólapra másolva!

Január 27-én bocsátják árverésre azt a különleges házat Ausztrália aranypartján, amelyben a világ minden tájáról származó értékes műtárgyakat gyűjtöttek össze. Az ingatlan igazi sajátossága azonban nem is ez, hanem az ősi fosszíliákkal átszőtt mészkőpadló. A ház alatt tehát megkövesedett őskori növény- és állatmaradványok találhatók.

A délkelet-ázsiai dizájn által ihletett ingatlan kivitelezésekor egy sor különleges anyagot használtak fel, a faanyagoktól a bélelt falakig és a mennyezetig - írja a Nine.com.au.

A kertben emellett kialakítottak egy szabadtéri medencét, melyet pavilonok vesznek körül. Található még az ingatlanban pezsgőbár, grillező, szauna, gőzfürdő, valamint moziterem és egy 240 palackos borkóstoló terem is.

A különleges bútorok részét képezik az ajánlatnak. A vevő olyan kulcsfontosságú darabokhoz juthat hozzá, mint az ázsiai ihletésű szobrok, a bőr bárszékek, a speciális kialakítású üveg és fa dohányzóasztalok, vagy a marhabőrből készült dekorációs elemek.

A több mint 1000 négyzetméter lakóterületű, hat hálószobás és öt fürdőszobás ingatlan pontos értéke nem ismert. Azt azonban tudni, hogy legutóbb 2002-ben cserélt gazdát, akkor 1 millió amerikai dollárnak megfelelő összegért.

A címlapi képünk illusztráció!