Egy szellemszakértőt a szellemek zavartak el egy brit templomból

szellem, kísértet, félelmetes szellem
Floating Ghost Evil Spirit in a Derelict Asylum Hospital 3d Illustration
Vágólapra másolva!
Egy Yorkshire-i szellemkutató azt állítja, hogy szellem zavarta el egy kísértetjárta leedsi kolostorból, miközben erős paranormális tevékenységet észlelt a műszerén. Azt nem tudni, így kapott-e honoráriumot a munkájáért.
Vágólapra másolva!

Andy Pollard, aki a YouTube-on Yorkshire Ghost Guy néven vált híressé, azt állítja, hogy videó- és hangfelvételei is vannak a fantomról, amely kizavarta a leedsi Kirkstall apátságból.

A szellemvadász délutáni órákban indult el felfedezni az épületet, amikor az még „jól megvilágított" volt, és vitt magával egy sugárzásmérő műszert is. A férfi az ún. Geiger-Müller számlálóhoz hasonló eszközt használt, amely az elektromos, illetve a mágneses térerősséget is detektálta.

A képen a férfi szellemvadászat közben:

Miközben Pollard a kísértetjárta kolostorban sétált, elmondása szerint a valaha látott „legerősebb" jeleket észlelte a mérőműszeren.

A szellemszakértő szerint az egyik általa rögzített hangfelvételen megszólal valaki, és szó szerint azt mondja neki, hogy „tűnjön el".

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi ennek ellenére azt tervezi, visszatér az apátságba, hogy tovább kutasson.

A Mirror szerint nem ez az első eset, hogy a szellemvadász paranormális jelenségekkel kapcsolatos tapasztalatra tesz szert. Például a Yorkshire Live 2022 novemberében arról számot be, hogy Pollard egy kastélyban járva "elkapott" egy szellemet, audiorögzítő eszközeinek segítségével.