Britney Spears már szabadulna a tavaly vásárolt házától

Britney Spears, film Horizontal HEADSHOT SINGER-WOMAN PREMIERE RED CLOTHING
US singer Britney Spears arrives for the premiere of Sony Pictures' "Once Upon a Time... in Hollywood" at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on July 22, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Britney Spears máris eladná a tavaly, 12 millió dollárért vásárolt calabasasi házát. A hírek szerint az énekesnő „nem szeretett bele" az új otthonába, amely ráadásul túl közel van a volt férje házához.
Vágólapra másolva!

Britney Spears és férje, Sam Asghari tavaly júniusban vásárolt közel 12 millió dollárért (közel 4,5 milliárd forint) egy hatalmas házat Calabasasban, de a pár a hírek szerint már meg is szabadulna az otthontól. Az ingatlan ráadásul igen közel fekszik Spears volt férje, Kevin Federline otthonához – írja a The Richest.

A Dirt.com korábbi írása szerint a calabasasi ház egy több mint félhektáros telken terül el, a lakóterülete pedig 1082 négyzetméter. A The Oaks negyedben található ingatlan 2008-ban épült, és 6 hálószoba, illetve 9 fürdőszoba található benne.

A különlegességek között található még egy borospince, valamint egy 10 férőhelyes privát mozi is. A szomszédságban pedig olyan sztárok élnek, mint Kourtney Kardashian és Travis Barker.

Nem ez az első ingatlan egyébként, melyet Spears a közelmúltban piacra dobott. Miként arról az Origo is beszámolt, az énekesnő szeptemberben kezdte árulni a floridai lakását, 2 millió dollárért.

Mivel a hírek szerint Britney Spears „nem szeretett bele" a calabasasi ingatlanba, a férjével valószínűleg elsősorban a Thousand Oaks-ban található otthonukban élnek majd, melyet Spears még 2005-ben vásárolt 7,5 millió dollárért.