Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház

hal, akvárium, kerek, kicsi, kör, üveg
goldfish in the aquarium. fish in the interior, a small round aquarium home
Vágólapra másolva!
Miután tavaly gazdát cserélt, most újra piacra került az a különleges ausztráliai ház, melynek ékköve egy hatalmas, sósvizű akvárium. A lakásért közel 1 milliárd forintnak megfelelő összeget kérnek.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg az egész, kontinensnyi ország egyik legkülönlegesebb házi akváriuma található meg abban az ausztráliai házban, amely most újra piacra került. Az ingatlan egy éve cserélt gazdát utoljára, és most 3,84 millió ausztrál dollárért (kb. 974 millió forint) kínálják – írja a Realestate.com.au.

A lakásban öt hálószoba és öt fürdőszoba található, de az igazi specialitást a 8 méter széles és 3,5 méter magas, sósvizű akvárium jelenti, amely az óceán színeivel borítja be a nappalit.

A korábbi tulajdonos felújította a lakást, többek között egy új hálószobát is kialakított benne, de az akváriumot is felújították. Emellett most már napelemek támogatják az ingatlan energiahatékonyságát.

A Port Lincolnban található, 1781 négyzetméteres telken elterülő házat 1988-ban építették, és az első tulajdonos ötlete volt a hatalmas akvárium kialakítása. Eredetileg több mint 1 millió ausztrál dollárt költöttek az akváriumra, amelyet rendszeresen egy búvár takarít ki.

Az ingatlan további különlegessége egy belső trópusi kert, illetve egy üvegből készült madárház.