Erre sokan várhattak: megérkezett a hangszóróval felszerelt, világító okosvécé - videó

wc, világnapja, világnap, vécé, toalett, napja, nap
LAS VEGAS, NEVADA - JANUARY 05: The Kohler Numi 2.0 smart toilet is displayed during a press event for CES 2020 at the Mandalay Bay Convention Center on January 5, 2020 in Las Vegas, Nevada. The USD 10,000 toilet features LED lights, automatic seat, bidet and is scheduled to be available for purchase later this year. CES, the world's largest annual consumer technology trade show, runs from January 7-10 and features about 4,500 exhibitors showing off their latest products and services to more than 170,000 attendees. (Photo by David Becker/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Kohler egy évtizednyi munkálat után piacra dobta a várva várt okosvécéjét. Az intelligens, bidével, hangszórókkal és ledekkel felszerelt vécé azonban több mint 4 millió forintba kerül.
Vágólapra másolva!

A Kohler vécégyártó vállalat már egy évtizede keresi a lehetőségét, hogy okosvécét készítsen. A tervet eredetileg néhány éve jelentették be a CES technológiai rendezvényen,

most azonban a Numi 2.0 névre keresztelt vécé a boltokba került

– írja a The Verge.

Az évtizedes kemény munka meghozta a gyümölcsét, ugyanis valószínűleg nincs még egy vécé, amely ilyen sok funkcióval lenne ellátva.

Az automatikus le- és felhajtási funkciók mellett a vécé teljes Alexa hangvezérlést kapott.

Emellett kialakítottak benne egy tökéletesen testre szabható bidét is. Ezen állítható a nyomás, a pozíció és az UV-fény is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Kohler az Alexán kívül fog-e támogatni a jövőben más okosotthon-rendszereket.

Továbbá a készítők ellátták a vécét fűtött üléssel és légszárítóval. Az automatikus páratechnológia és a szintén automatikus szagtalanító pedig tovább fokozza a különleges élményt.

Noha a Kohler okosvécéje kétségkívül különleges darab, az ára is igen magas.

A csúcstechnológiás okosvécé jelenleg 11.500 dollárba, vagyis, közel 4,5 millió forintba kerül.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.