Nézze meg, milyen körülmények között él otthon egy dúsgazdag befektetési guru

brentwood
Vágólapra másolva!
Miután közel hat hónapiga piacon állt, Jeffrey Feinberg amerikai befektetési mogul most kedvezményes áron hirdette meg az elképesztő kaliforniai palotáját. Az üzletember 5 millió dollárt engedett az árból, azonban az ingatlanért így is több mint 40 millió dollárt kér. Pillantson be az elképesztő házba!
Vágólapra másolva!

A kaliforniai Brentwoodban található a „Star Resort" néven ismert kastély, amely Jeffrey Feinberg befektetési mogul otthona. Az üzletember hat hónapig hirdette a házat 48 millió dollárért, azonban most jelentősen engedett az árból. Jelenleg „mindössze" 43 millió dollárért (kb. 17,2 milliárd forint) kínálja – írja a Dirt.com.

Ha ennyiért kelne el a ház, akkor a hedge fund guru végül veszítene is az ingatlanbefektetésen. Feinberg ugyanis kevesebb mint két évvel ezelőtt 44 millió dollárért vásárolta az ingatlant.

A látványos palota a Getty Múzeumra néz, és egy 5261 négyzetméteres telken terül el. Az ingatlant 2021 tavaszán építette Ramtin Ray Nosrati ingatlanfejlesztő. A ház hét hálószobával és 11 fürdőszobával rendelkezik. A háromszintes ingatlan összesen 1549 négyzetméter lakóterületű.

A főszint kiemelkedő elemei közé tartozik a nagyterem, melyet egy egyedi jégcsap csillár koronáz meg, és melyet élő mohafal szegélyez. Utóbbi az alsó szinten található kertig ereszkedik le. A nappali központi eleme a padlótól a mennyezetig érő, kőfalba burkolt kandalló, de a házban még egy közel 4000 literes akvárium is helyet kapott.

A luxust és a szórakozást olyan elemek garantálják, mint egy 250 palackos borospince, egy 12 férőhelyes mozi, egy sportszimulátor-szoba, valamint egy Kobe Bryant-témájú kosárlabdapálya. Emellett van benne edzőterem, masszázsszoba, továbbá egy 10 jármű befogadására képes parkoló.

A többnyire gyepszőnyeggel borított külső területen egy hatalmas, több mint 21 méter hosszú, végtelenített hatású medence terül el. Ezt egy TV-bárral, valamint pizza- és grillsütővel felszerelt szórakoztató központ egészíti ki.

A birtokot a legmodernebb biztonsági és lézeres védelmi rendszerrel szerelték fel, valamint egy 24 órás őrház is működik benne.