Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem fogja kitalálni, mire költött egy egész vagyont ez a milliárdos

Walt Disney World, Orange County, Florida, USA, Egyesült Államok, park
ORANGE COUNTY, FLORIDA, USA - JUNE 1: Crowds pack and fill Main Street USA at the Magic Kingdom Park at Walt Disney World in Orange County, Florida on June 1, 2022. Walt Disney World is celebrating its 50th anniversary all of 2022. (Photo by Joseph Prezioso/Anadolu Agency via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Egy nagylelkű milliárdos cégvezető 10.000 alkalmazottjának és családtagjaiknak szerzett egy életre szóló élményt, amikor jutalmul három napos pihenést kaptak a mesés floridai Disney Worldbe - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

Ken Griffin, a Citadel alapítója és vezérigazgatója a rekordot döntő nyereséges évet köszönte meg munkatársainak ezzel a gesztussal.

Egyébként volt miből jótékonykodnia a milliárdosnak, a Forbes szerint ugyanis

a fedezeti alapkezelő üzletember vagyona 31,7 milliárd dollárra tehető,

ezzel pedig ő a világ 40. leggazdagabb embere.

A floridai Walt Disney World kalandpark Forrás: Anadolu Agency via Getty Images/2022 Anadolu Agency/Anadolu Agency

A vállalat szóvivője szerint főnöke a New York-i, houstoni, párizsi és zürichi irodákban dolgozók repülőjegyeit is kifizette.

A jutalomcsomag része volt továbbá az alkalmazottak ingyenes szállása, étkezése, ahogy a Disney World meglátogatására szóló jegyeik is.

Az előre lefoglalt napokon a szórakoztatócentrum és kalandpark kizárólag a Citadel munkavállalói számára lesz nyitva, kikapcsolódásukról pedig egy szuper DJ mellett a Coldplay és Carly Rae Jepsen gondoskodik majd.

A vezérigazgató szakmai témákat érintve elárulta, hogy közeljövőbeli tervei között szerepel a vállalat központjának áthelyezése Chicagóból Miamiba, a szelek városában ugyanis véleménye szerint túl magas az adózási és a bűnözési ráta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről