Horrorisztikus mikuláspark zárt be a dühös szülők miatt - fotók

Mikulás, télapó, torz,
Angry santa claus is holding a smoking cigar against the backdrop of a christmas tree and a red background
Vágólapra másolva!
Haragos szülők zárattak be egy brit szórakoztatóparkot, ahol 15 fontos (kb. 7000 forint) belépőjegyért lehetett megtekinteni egy kéz nélküli, ijesztő műmikulást, ráadásul a helyszín is elképesztően sáros, és letaglózó volt. A szülők szerint a gyerekek egy része egyenesen sírva fakadt a félelemtől a mikulás láttán.
Vágólapra másolva!

A dühös látogatók vég nélkül panaszkodtak a közösségi médiában, és többek közt az állították, hogy a Karácsonyi Csodaország „labirintusa" nem más volt, mint szétszórt szénabálák, a kéz nélküli műmikulást pedig egy leromlott búzasilóban állították fel.

Az Egyesült királyságbeli Balgone Estate a hirdetés szerint az egész család számára extravagáns, ünnepi kikapcsolódást kínál, a valóság azonban - az alábbi képek tanúsága szerint is - ennek a teljes ellenkezője volt:

A „Karácsonyi Csodaországnak" nevezett park megdöbbentő viszonyokkal várta a látogatókat, a félig törött lámpákkal megvilágított sáros ösvények, és a kéz nélküli műmikulás láttán a gyerekek egy része sírva is fakadt.

A szülők a közösségi médiában haragosan panaszkodtak a rendezvényre, amely nem csak, hogy elképesztően színvonaltalan volt, de alaposan túlárazott is.

Az Edinburgh Live jelentése szerint gyermekenként 15 font (7000 forint) volt a belépőjegy, és még plusz 15 fontba került az, ha egy igazi Mikulást is akartak látni.

Az éles kritikákra válaszul a park szervezője egyik napról a másikra bezárta azt. Az Enchanted Festivals közleménye így szólt:

Szeretnénk megköszönni azoknak, akik jelen voltak, és elnézést kérünk ügyfeleinktől, akik csalódni fognak a lemondás miatt. A visszatérítés számukra automatikusan megtörténik"- tették hozzá

A rendezvény lebonyolításában nem közreműködő Balgone birtok szintén sajnálatát fejezte ki, hogy a park nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A cikk kiemelt képe illusztráció.