Búcsút intett a felhőkarcolóban található otthonának a Jóbarátok sztárja

Courtney Cox
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori sztárja, Courteney Cox eladta a híres Los Angeles-i toronyházban, a Sierra Towers-ben található lakását.
Vágólapra másolva!

Egy piacon kívüli üzlet keretében adta el a Los Angeles-i Sierra Towers toronyházban található lakását Courteney Cox, a Jóbarátok egykori sztárja. A 25. emeleti ingatlan vevője a színésznő szomszédja – írja a Dirt.com.

Az üzlet különlegessége, hogy Cox szinte pontosan ugyanilyen adásvételt bonyolított le két évvel ezelőtt, ugyanebben az épületben.

A sztár akkor ugyanennek a szomszédjának adott el egy másik 25. emeleti lakást, ugyancsak piacon kívüli üzlet keretében. A vevő akkor és most is a Los Angeles-i társasági élet ismert alakja, Angelique Soave volt.

Soave egy detroiti hulladékgazdálkodási mogul lánya, aki két éve 2,9 millió dollárt, most pedig 4,5 millió dollárt fizetett Cox lakásáért az épületben.

Soave így már elmondhatja magáról, hogy övé a Sierra Towers toronyház 25. emeletének a fele, miután az évek során 11,8 millió dollárt (kb. 1,7 milliárd forint) költött arra, hogy a szinten három lakást is megvegyen

– kettőt Coxtól, egyet Joan Collinstól.

Soave-nak további három ingatlant kellene megvennie, hogy az egész emelet az övé legyen. Ebben az esetben a szint lakásait egy óriási ingatlanná tudná egyesíteni.

Mivel Cox lakását soha nem kínálták nyilvánosan eladásra, ezért kevés részlet ismert az ingatlanról. A hivatalos dokumentumok szerint az északkeleti fekvésű saroklakás 160 négyzetméter lakóterületű, és két hálószobát, illetve két fürdőszobát foglal magában.

A színésznő 2011-ben 2,1 millió dollárért szerezte meg az ingatlant, vagyis a mostani, 4,5 milliós eladási árral igen szépen keresett.

A Sierra Towers közvetlenül Beverly Hills és Nyugat-Hollywood határán fekszik, és a 31 emelet toronyházban számos szupersztár és milliárdos üzletember birtokol lakás. A tulajdonosok között található például Adam Sandler, illetve Ozzy és Sharon Osbourne is.