Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Most lecsaphatnak a rajongók Taylor Swift régi lakására

Taylor Swift, A legjobban kereső zenészek 2018
6. Taylor Swift ($80 million)
Vágólapra másolva!
Most bárki kibérelheti azt az ingatlant, amelyben Taylor Swift 2016-ban lakott, amíg a New York-i lakását felújították. A rajongóknak azonban mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk az élményért.
Vágólapra másolva!

Piacra került az a New York-i bérlakás, amelyben Taylor Swift 2016-ban lakott, amíg a tribecai otthonát felújították. A rajongók számára ráadásul az ingatlan különös értékkel bírhat, ugyanis az énekesnő meg is emlékezett a lakásról a 2019-s Lover című albumán, a Cornelia Street című dalában – írja a The Richest.

Swift akkor havi 38 ezer dolláros (kb. 15,2 millió forint) bérleti díjat fizetett, ám az ár azóta magasabb lett.

Most havi 45 ezer dollárért (kb. 18 millió forint) hirdetik. A jelenlegi bérlő a Zanotta olasz bútorgyártó vállalat, amely kiállítóteremként használja.

A lakásban 4 hálószoba, 5 teljes és 2 félfürdőszoba található. A látványos belmagasságú ingatlan teljes lakóterülete 501 négyzetméter.

Az épület egyik sajátossága, hogy medencével rendelkezik, ami New Yorkban ritkaságnak számít.

Swift egyébként ma már nem szorulna rá, hogy lakást béreljen egy felújítás esetén, ugyanis több New York-i ingatlant is tulajdonol. Az említett tribecai penthouse duplex lakást még 2014-ben vette 19,5 millió dollárért, majd később egy másik ingatlant is vásárolt 18 millió dollárért a városban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről