Robbanóanyagot találtak egy bőröndben a repülőtéri ellenőrzéskor

On the way to her gate Luggage Travel People Traveling One Woman Only Only Women One Young Woman Only Young Women Women Females Looking Through Window Copy Space Adults Only Lens Flare Airport Lounge Lobby Adult Waiting Looking Flying Walking Leaving Cauc
Shot of a young woman walking with her luggage through the departure lounge of an airport
Vágólapra másolva!
Egy angliai nő, Zoe Hoyle nemrég arról számolt be, hogy a lánya Isztambulba indult, amikor a repülőtéren hatalmas sokk érte a csomagjának átvizsgálásakor. A lány a bőröndjét egy jótékonysági üzletben vásárolta, de arra nem gondolt, minek a nyomai maradhattak benne.
Vágólapra másolva!

Akár komoly meglepetésekkel is járhat, ha valaki használt bőrönddel indul útnak. Nemrég egy angliai nő osztotta meg a lánya történetét a TikTokon. A kamasz lány Isztambulba indult egy olyan bőrönddel, amelyet korábban egy jótékonysági üzletben vásárolt – írja a The Sun.

Amikor azonban a biztonsági személyzet átvizsgálta a csomagot, a táskában robbanószer nyomait mutatták ki.

Ezt követően a lányt 30 percen keresztül vizsgálták át, illetve részletesen kikérdezték, mielőtt végül folytathatta az útját.

Sosem lehet tudni, mit szállítottak korábban egy használt bőröndben Forrás: AFP/Sebastian Willnow

Hoyle figyelmeztetésként osztotta meg a videót, jelezve, hogy mekkora meglepetéssel járhat, ha valaki más által már használt bőrönddel indul útnak.

A nő videóját több százezren nézték meg, és több kommentelő is hasonló élményekről számolt be. Valaki azt írta, hogy ugyanígy járt, amikor egy barátja bőröndjével akart utazni, aki korábban abban a táskában szállított tűzijátékokat.

Egy másik kommentelő elmondta, hogy számos hidratáló krém és naptej is fennakadhat az ellenőrzésen,

mivel előfordulhat, hogy a rendszer ezeket is veszélyes anyagként ismeri fel. Hozzátette, egyszer egy repülőtéren nála is robbanóanyag nyomait mutatta ki a gép, aztán kiderült, hogy csak a napteje volt.