Tulajdonost keresnek ennek a meseszép szigetcsoportnak Balin - videó

Új gazdát keres egy fantasztikus szigetcsoport Balin - Roadster, Bali, szigetcsoport, Widi Reserve szigetcsoport
CSAK CÍMLAP!
Vágólapra másolva!
A Sotheby's egészen különleges aukcióval készül decemberben. Egy paradicsomi, védett területen keresnek környezetbarát tulajdonost egy szigetcsoportnak. 
Vágólapra másolva!

Bali mágnesként vonzza azokat, akik egy szeletnyi mennyországot keresnek, a Sotheby's pedig most nagyon jó lehetőséget kínál számukra. A Widi Reserve szigetcsoportot bocsátják árverésre, új, környezetbarát tulajdonost keresnek számára.

A Korall-háromszög szívében található szigetcsoport több mint száz lakatlan szigetből áll, huszonötezer hektáros esőerdővel, kék lagúnákkal és érintetlen fehér homokos strandokkal várja az utazókat.

A Widi Reserve szigetcsoport Forrás: Sotheby's Concierge Auctions/Youtube

A szigetlánchoz egy fantasztikus korallzátony is tartozik, amely hatszáz különböző állatfajnak ad otthont.

A leendő tulajdonosok ötven fenntartható luxusüdülőhelyet is létesíthetnek a területen. Az exkluzív megállapodás célja, hogy vonzzák a környezettudatos fejlesztőket és természetvédőket, így hozzájárulhassanak a világ egyik legérintetlenebb területének megőrzéséhez és fejlesztéséhez.

Elképesztő felvételeken a szigecsoport:

A Widi Reserve-t számos szakértő is meleg szívvel ajánlja:

Dr. Emily De Stigter nemzetközi ökológiai szakértő szerint valószínűleg ez a legszebb még érintetlen korallzátony a Földön.

Alexis Chappius tengerbiológus pedig így méltatta a szigetcsoportot: "Itt található a legváltozatosabb tengeri ökoszisztéma, amit valaha láttam."

Bill Bensley top hotel dizájner egyszerűen csak Ázsia legcsodálatosabb látványának nevezte.

Az aukció december 8-án kezdődik és december 14-ig tart New York-ban. Azok, akik nem tudnak elmenni az eseményre, online is tehetnek ajánlatot.

Forrás: Roadster