Kiderült, hogy mit szeret nassolni Katalin hercegné

Katalin hercegnő, Sarolta hercegnő
Britain's Catherine, Duchess of Cambridge (L), Britain's Princess Charlotte of Cambridge (C), Britain's Prince William, Duke of Cambridge (R) and Britain's Prince Edward, Earl of Wessex (bottom R) watch women's pool a hockey match between India and England on day five of the Commonwealth Games at the University of Birmingham Hockey and Squash Centre in Birmingham, central England, on August 2, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Kate Middleton, walesi hercegné és lánya, Sarolta hercegnő kedvenc csemegéje az Aldi brit boltjaiban is megvásárolható, méghozzá csupán 65 centért (kb. 310 forint) - írja a Mirror. 
Vágólapra másolva!

Habár a brit királyi család tagjaira is igaz, hogy világhíres séfek kulináris és egészséges ételeit fogyaszthatják nap mint nap, azonban még ők is vágynak néha az egyszerű finomságokra. Különösen így van ezzel a walesi hercegné és lánya, Sarolta hercegnő.

Mindkettőjüknek hasonlóan egyedi az ízlése az ételek terén, ugyanis mint kiderült ugyanazt választják, ha nassolni támad kedvük: az olajbogyót.

Katalin hercegné és Vilmos herceg, kettejük között középen Sarolta hercegnő Forrás: AFP/Glyn Kirk

Erre a különleges ízlésre akkor derült fény, amikor a walesi hercegné a Great Ormond Street kórházban tett hivatalos látogatást még 2018-ban. Vilmos herceg felesége beszélgetni kezdett az éppen szívátültetésre váró négyéves Rafael Chanával, aki elárulta, hogy mennyire szereti az olajbogyót.

"Én is sok-sok olajbogyót ettem, amikor kicsi voltam" - mondta neki a hercegné.

A beszélgetés során szóba került, hogy mindketten szeretik a tésztát is, amit egyébként Sarolta hercegnő is örömmel fogyaszt.

Érdekesség, hogy ezt a finomságot - vagyis az olajbogyót - olyan szupermarketekben, mint az Aldi, már 65 pennyért is meg lehet vásárolni.

Azonban nem Wales hercegnéje és lánya az egyedüli, akiknek meglehetősen "egyedi" az ízlése ételek terén. II. Erzsébet néhai brit királynő lánya, Anna hercegnő például nagyon szereti a feketére érett banánt reggelire. III. Károly király pedig rendszeresen magvakat és gyümölcsöket fogyaszt reggel, és előszeretettel kihagyja az ebédet.