Csirkedarabokat nyalogattak, sült krumplit dobáltak egy népszerű gyorsétteremlánc dolgozói

Melbourne, Victoria, Ausztrália, KFC, KFC étterem, étterem, gyors, fast food
Melbourne, Victoria / Australia - September 7th 2019: KFC restaurant building with Colonel Sanders
Vágólapra másolva!
Hatalmas felháborodást váltott ki a napokban egy, a TikTok-ra feltöltött privát videó, amit egy Brisbane-ben élő nő jelenített meg a portálon. A felvételen az látható, hogy egy ausztráliai KFC dolgozói csirkedarabokat nyalogatva bohóckodnak - írja a Mirror. 
Vágólapra másolva!

A már közel félmillió megtekintésnél járó TikTok-videón, amely állítólag egy ausztráliai gyorsétteremben készült, KFC-alkalmazottak láthatóak, amint csirkedarabokat nyalogatva és hatalmas adag salátát falva bohóckodnak.

A felháborodást kiváltó videó ITT tekinthető meg.

Az információk szerint zárás után történt eset azzal kezdődött, hogy az egyik alkalmazott kihúzott egy tálca főtt csirkét a melegítő sütőből.

Ezután több darabot is kivett, amiket komótosan végignyalogatott, mielőtt beleharapott volna azokba.

A férfihoz egy kolléganője is csatlakozott, aki nevetve, nyitott szájjal lépett a csirkés tálhoz. A háttérben az is látható, ahogy a többi dolgozó sült krumplival dobálózik a konyhában. Egy másik videón azt mutatják, ahogy egyikük hatalmas adag salátát töm a szájába.

Az Ausztráliában népszerű gyorsétteremlánc vásárlói dühösen reagáltak a felvételre, sokan már azt is megkérdőjelezik, hogy az itt felszolgált ételek vajon megfelelnek-e a higiéniai elvárásoknak.

Egy felháborodott felhasználó állatiasnak nevezte a konyhai személyzet viselkedését,

míg mások aggodalmuknak adtak hangot, hogy esetleg a nekik felszolgált ételt is hasonló módon "előkóstolhatták."

A gyorsétterem egyelőre nem reagált a botrányra.