Szabadulna hangstúdiós otthonától Pamela Anderson korábbi férje

CÍMLAPLKÉP, Pamela Anderson, Tommy Lee
Vágólapra másolva!
Piacra dobták Pamela Anderson korábbi férje, a rockzenész Tommy Lee mesés, hatalmas hangsúdiós, mintegy 930 négyzetméteres otthonát, amelyet sokan a kaliforniai Calabasas város legjobb ár-érték arányú ingatlanának tartanak - írja a Dirt.com.
Vágólapra másolva!

A tulajdonos, aki több évig volt az egykori Playboy-nyuszi Pamela Anderson férje, 4,6 millió dollárt vár az 1987-ben épült hat hálószobás és nyolc fürdőszobás ingatlanért.

Tommy Lee és volt felesége Pamela Anderson Forrás: DAVE BEDROSIAN / GEISLER-FOTOPRESS / GEISLER-FOTOPRESS / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP, IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A Mötley Crüe dobosa még 2007-ben 5,85 millió dollárért tett szert erre a lélegzetelállító otthonra, és mivel még nem sikerült eladnia,

a platinalemezes zenész már legalább 1 millió dolláros veszteséggel számolhat az eladással.

A most 59 éves zenész nem először próbálja eladni otthonát. Először 2016-ban próbálkozott az eladással, a kikiáltási ár akkor még hatmillió dollárra rúgott. Azóta az ingatlan majdnem egy tucatszor szerepelt már a piacon - mindeddig eredménytelenül.

A ház egy több mint negyed hektáros domboldalon épült fel, ahonnan remek kilátás nyílik a városra. Az ingatlanhoz tartozik még egy félig a föld alá épült, négy autónak elegendő garázs is.

A belső berendezés is elképesztő luxust sugall: a lépcsőzetes nappaliban vérvörös bársonykanapé, és számtalan hindu istenség szobra található. A beltér középpontjában egy elkülönített területen hatalmas trópusi nyövényzet kapott helyet, amely friss és természetes levegővel árasztja el az egész házat.

Az étkező minden sarkában van egy-egy megvilágított vitrin, tele egyedi érdekességekkel, a könyvtár falaira olyan különlegességek is felkerültek, mint a Mötley Crüe csillagának emléktáblája.

Lee hangulatos, monokróm fekete és szürke színű hálószobájában egy zongora is található. A lakosztály közvetlen hozzáférést biztosít a medencéhez is.

A legalsó szinten, az átriumból nyílik egy étkező, egy vetítőterem, egy bár, valamint egy professzionálisan felszerelt hangstúdió is vezérlőteremmel.

A veterán rocker most még inkább szabadulna házától, ugyanis új feleségével, Brittany Furlannal tavaly 4,15 millió dollárt költött egy japán stílusú lakásra a nyugat-londoni Brentwood előkelő negyedében.