Ezt a birtokot vette meg magának a Dűne tinibálvány sztárja – képek

Timothée Chalamet
Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjra jelölt színész, Timothée Chalamet, nemrég 11 millió dollárért vásárolta meg Kate Upton és férje, Justin Verlander egykori otthonát. Mutatunk néhány látványos képet a Los Angelesben található házról, amelynek olyan tulajdonosai voltak az évek során, mint a Grammy-díjas szaxofonos,Kenny G, vagy a világhírű hollywoodi producer Jon Peters.
Vágólapra másolva!

Kate Upton, világszerte ismert modell, és Justin Verlander, a Houston Astros baseballsztárja, az év elején jelentették be, hogy eladó az egyik házuk. Az ingatlant végül 11 millió dollárért vásárolták meg, ami még így is kétszerese annak az 5,3 millió dollárnak, amit hat évvel ezelőtt fizettek érte - írja a Dirt.com.

Természetesen az évek során a házaspár többször felújította, valamint átépítette az ingatlant, de még így is elképesztő összeget fizetett ki az ingatlanért az új tulajdonos, Timothée Chalamet.

Az 1970-es években épült, 511 négyzetméteres háznak olyan világhírű tulajdonosai voltak, mint a Grammy-díjas szaxofonos Kenny G, a teniszsztár Pete Sampras, valamint Jon Peters, hollywoodi producer.

Hatalmas mérete mellett az ingatlan meglehetősen eldugott, az utcáról betekintve szinte láthatatlan. Nagy kapuk, magas falak őrizik a tulajdonos magánszféráját, aki kiélvezheti a domboldalon álló otthon négy hálószobáját és öt fürdőszobáját.

A nappalit nagy ablakok, franciaajtók, valamint egy kandalló is díszíti. Mellette helyezkedik el a különálló étkező és a konyha, amely saját reggeliző sarokkal is felszerelt. Továbbá a rezidencia négy halószobával rendelkezik, amelyek közül egy vendégszobaként funkcionál. Ezek közül a legnagyobb hálóhelyiséghez (angolul: matser suite) csatlakozik egy privát spa-stílusú fürdőszoba, valamint egy öltöző is. A hatalmas, zöld és virágokkal teli udvaron egy medence, egy teljes méretű teniszpálya, illetve egy különálló rózsakert is található.