Közel 30 millió dollárért árulja a nyaralóját Alec Baldwin

Horizontal
US actor Alec Baldwin attends DreamWorks Animation's "The Boss Baby: Family Business" premiere at SVA Theatre on June 22, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Alec Baldwin és felesége, Hilaria Vermontba költöztek, miután megölt egy operatőrt egy forgatáson. A színész pedig most közel 30 millió dollárért árulja a Hamptonsban található, 1700 körül épített nyaralóját.
Vágólapra másolva!

Alec Baldwin élete nem volt könnyű az elmúlt hónapokban, miután 2021 novemberében az ismert színész új filmje forgatásán véletlenül megölte az operatőrt. Az eset után Baldwin és családja Vermontba vonult vissza, ahol vásároltak egy 22,3 hektáros birtokot egy 334 négyzetméter alapterületű ingatlannal.

A nyár végével pedig Baldwin most piacra dobta a Hamptons Amagansett körzetében található nyaralóját.

A színész az 1700 körül épült ingatlant még 1996-ban vásárolta akkori feleségével, Kim Basingerrel – írja a Dirt.com.

Forrás: Dirt.com

Az épületet megőrizték az 1756-os állapotában, természetesen hozzáadva minden olyat, ami ma szükséges lehet a maximális kényelemhez. A 4 hektáros birtokon található ingatlant most 29 millió dollárért hirdetik.

A 929 négyzetméteres nyaralóban négy hálószoba, illetve öt teljes fürdőszoba, valamint két mosdó található.

A hirdetések egyelőre nem tartalmaznak belső képeket a házról, de az ismert, hogy a birtokon található egy 58 négyzetméteres pavilon, kandallóval, illetve medence és spa is.

Forrás: Dirt.com

Az épülethez napelemek is tartoznak, miközben a jóváhagyott tervek között szerepel egy 111 négyzetméteres bővítés.

Ennek keretében egy második emeleti dolgozószobát, egy újabb hálószobát, valamint egy fedett erkélyt is hozzáadnak az épülethez.

Baldwinék fő otthona azonban továbbra is a New York-i Greenwich Village-ben található, 381 négyzetméteres penthouse lakás. Ezt 2011 és 2019 között több tranzakcióban vásárolták meg, összesen több mint 16 millió dollárért.