Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tűz ütött ki egy amerikai áruházban, pánikba esve menekültek a vásárlók - videó

Bitcoin ATM, automata, Walmart bitcoin, illusztráció
HALLANDALE BEACH, FLORIDA - MAY 18: People wearing protective masks walk from a Walmart store on May 18, 2021 in Hallandale Beach, Florida. Walmart announced that customers who are fully vaccinated against Covid-19 will not need to wear a mask in its stores, unless one is required by state or local laws. The announcement came after the Centers for Disease Control and Prevention said that fully vaccinated people do not need to wear a mask or stay 6 feet apart from others in most cases, whether indoors or outdoors. Joe Raedle/Getty Images/AFP (Photo by JOE RAEDLE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy videófelvételen látható, ahogy az ijedt vásárlók menekülnek egy Georgia államban található Walmart áruházból. Az üzletben ugyanis tűz ütött ki, ami miatt a tetőszerkezet egy része beomlott.
Vágólapra másolva!

A Fox5 Atlanta beszámolója szerint a tűz helyi idő szerint szerda este 7:20 körül tört ki az amerikai Georgia államban található Peachtree City Walmart áruházában.

Miközben a tűzoltók nagy mennyiségű vízzel oltották a tüzet, jelentették, hogy a tető szerkezeti elemei elkezdtek beomlani.

Ennek következtében az oltás parancsnoka úgy döntött, hogy visszahívja a tűzoltókat, akik az épület külső oldaláról folytatták az oltást - mondta Will Harbin, a Peachtree City tűzoltóság parancsnokhelyettese.

Az üzlet belsejében készült videón látható, amint a pánikba esett vásárlók igyekeznek a kijáratok felé menekülni a lángok elől.

A beszámolók szerint egy árucikkekkel teli állvány gyulladt ki, azonban a tűz okát még vizsgálják a hatóságok.

A gyújtogatás lehetőségét vizsgáló nyomozók is kiérkeztek a helyszínre.

A füst egyébként akkora volt, hogy még az elsőként kiérkező rendőrök közül is többeket kórházba kellett szállítani. A Walmart dolgozói és vásárlói közül (az eddigi információk szerint) senki nem sérült meg, a károk teljes mértékét pedig még vizsgálják.

(A címlapi kép illusztráció!)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről