A világ leggazdagabb emberének édesanyja, mégis egy garázsban kell aludnia

celebrity fashion museum people Vertical GALA RECEPTION
CEO, and chief engineer at SpaceX, Elon Musk and his mother, supermodel Maye Musk, arrive for the 2022 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 2, 2022, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute. The Gala's 2022 theme is "In America: An Anthology of Fashion". (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Elon Musk édesanyja, Maye Musk arról panaszkodott, hogy egy garázsszerű helyiségben kell aludnia, amikor meglátogatja milliárdos fiát, és nem érti, hogy miért nem lehet egy "puccos házat felépíteni a rakétatelep közelében" - írja a BusinessInsider.
Vágólapra másolva!

Maye Musk, a 74 éves szupermodell a The Times UK című brit lapnak elmondta: nem kap normális hálószobát, amikor meglátogatja fiát a SpaceX texasi központjában, ahol a Starbase kilövőállomása is helyet kapott.

"A garázsban kell aludnom" - panaszolta az asszony.

Elon Musk és édesanyja Forrás: AFP/Angela Weiss

A dúsgazdag üzletember ottani 45.000 dollárt érő rezidenciája mindössze 84 négyzetméter alapterületű, és a garázs átalakításával lehetett csak kialakítani benne a vendég hálószobát.

Musk két évvel ezelőtt még azt a szenzációs nyilatkozatot tette, hogy kész minden kézzelfogható tulajdonát eladni,

és saját ingatlana sem lesz. Édesanyja elmondása szerint teljesen érdektelen az anyagi javak iránt.

Mint ismert, Musk Elon Musk vagyonát 200 milliárd dollárra becsülik, a dél-afrikai származású amerikai mérnök, tervező, újító, közgazdász, vállalkozó, cégalapító, befektető a világ leggazdagabb embere. Nevéhez fűződnek a Zip2, az X.com, a PayPal, a SpaceX, a Tesla Inc., a SolarCity, a The Boring Company, a Neuralink vállalkozások, többek közt.