Kerekesszékbe került egy brazil influenszer, mert nem szellentett

A világ legidiótább ajándéka? Már szellentés is kapható befőttesüvegben, szellentés, fing, bélgáz
Vágólapra másolva!
A Promotions.hu számolt be róla, hogy egy brazil közösségi média sztár nyíltan kampányol a szellentés mellett, miután elmondása szerint hosszú időn át szenvedett, és pokoli fájdalmakat élt át a bélgázok visszatartása miatt.
Vágólapra másolva!

A szellentés a mai napig tabu téma számos országban, főleg a nők körében. Pedig az emésztőrendszerben felhalmozódó bélgázoknak távozniuk kell valamilyen formában. Arra persze lehet törekedni, hogy visszaszorítsuk a mennyiségét, ennek érdekében például érdemes eleve lassabban étkezni, és sokszor, kis adagot.

A szakértők szerint amikor az ember megfeszíti az izmait, hogy a szellentést elkerülje, ezzel olyan nyomás nehezedik a testre, ami fájdalmat, emésztési problémákat, gyomorégést is okozhat, sőt a vastagbélnek is árthat. Egy brazil influenszer állítása szerint addig húzta a "dolgot", hogy végül lábra sem tudott állni.

A képen Vitoria De Felice Moraes, a brazil influenszer látható:

Vitoria De Felice Moraes nagyon régen nem szellentett, ezért szörnyű gázok, szelek gyötörték. A 23,4 millió követővel rendelkező influenszert kerekesszékbe ültették, mert a pokoli fájdalmai miatt lábra sem tudott állni.

Egy másik, Pocah nevű brazil sztár pedig ugyanebből az okból került súlyos bélproblémákkal kórházba. Azóta mindkét sztár a szabad szellentés híve lett, és ezt a követőikkel is gyakran megosztják.