Elkelt a szexi cseh szupermodell luxuslakása

cseh, modell, karolina kurkova
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 15: Karolína Kurková attends CORE Gala: A Gala Dinner to Benefit CORE and 10 Years of Life-Saving Work Across Haiti & Around the World at Wiltern Theatre on January 15, 2020 in Los Angeles, California. Presley Ann/Getty Images for CORE Gala/AFP (Photo by Presley Ann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Karolina Kurkova szupermodell már tavaly szeptember óta hirdette az ingatlant, amely végül csak a múlt hónapban kelt el, 4,5 millió dollárért (kb. 1,78 milliárd forint).
Vágólapra másolva!

A New York belvárosában található két hálószobás, 2,5 fürdőszobás apartman nappalijából közvetlen panoráma nyílik a Hudson-folyóra, a keleti fekvésű hálószobák pedig a Nagy Almára néznek.

Az alábbi képeken a luxuslakás különleges belső terei láthatók:

Kurkova, aki a Vogue címlapján is feltűnt már, olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Louis Vuitton, a Valentino, a Chanel, az Yves Saint Laurent vagy a Victoria's Secret.

Karolina Kurkova a Victoria Secret bemutatóján Forrás: Getty Images/FilmMagic/Arun Nevader

A modell 2005 óta élt az ingatlanban, amelyet korábban 2,31 millió dollárért (917 millió forint) vásárolt meg. A társasházban 24 órás portaszolgálat, fitneszterem és egy tágas kert is található. A vevő kiléte egyelőre titkos.