Magyarország vezető valutaváltó cégébe fektet a GB & Partners

árfolyam chf svájci frank devizapiac pénzváltó
Vágólapra másolva!
Pénzügyi szolgáltatóval, az Exclusive Change társasággal kötött befektetési szerződést a GB & Partners. Az Exclusive cégcsoport Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb múltú, itthon pedig piacvezető valutaváltással foglalkozó vállalkozása. A befektetés a fő cégcsoportot érinti, 125 kirendeltséggel országszerte.
Vágólapra másolva!

A Exclusive Change már több mint 30 éve üzemelteti irodáit Európaszerte a legnagyobb bevásárlóközpontokban, nagyobb városokban és kiemelt turisztikai körzetekben.

Fiókjai elsődlegesen valutaváltással foglalkoznak, de szolgáltatási palettája nemzetközi készpénz átutalásra és befektetési arany értékesítésre, valamint vásárlásra is kiterjed.

Pénzváltó irodái működésének magas színvonalát a Raiffeisen Bank Zrt. kiemelt partnereként szigorúan szabályozott és ellenőrzött megfelelőségi szintjével biztosítja ügyfelei számára, az új befektető érkezésével pedig szolgáltatásai körét is tovább kívánja bővíteni.

– fejtette ki Petheő Tamás, a GB & Partners igazgatóságának elnöke.

árfolyam chf svájci frank devizapiac pénzváltó Fotó: Csanádi Márton - Origo

Az új tulajdonos érkezésével a korábban megszokott minőségi és megbízható szolgáltatásaink folytatása mellett célunk az újabb, innovatív irányokba való bővítés, mely lehetővé teszi, hogy a lakossági ügyfeleinken túl a kkv szektor jelenkori szükségleteire is korszerű választ adjunk.

– tette hozzá Kublik Balázs, az Exclusive Change ügyvezetője.