Lemezlovasként lép színpadra a Goldman Sachs vezérigazgatója

David Solomon, CEO, Goldman Sachs, dj, zene
Vágólapra másolva!
DJ-ként lép színpadra az egyik legnagyobb amerikai zenei fesztiválon a Goldman Sachs befektetési bank vezérigazgatója. Ráadásul a fellépés nem is számít rendkívülinek, ugyanis David Solomon már 2015 óta pörgeti a lemezeket, és még saját kiadója is van.
Vágólapra másolva!

Sajátos fellépése lesz az egyik legnagyobb amerikai banknak számító Goldman Sachs vezetőjének. David Solomon ugyanis idén júliusban beáll a DJ-pultba a Lollapalooza zenei fesztiválon.

Solomon olyan sztárok mellett lép majd fel, mint Dua Lipa vagy a Metallica

– írja a BBC. A fesztiválon átlagosan 400.000 ember fordul meg.

A 60 éves bankár 1999-ben csatlakozott a Goldman csapatához, és miközben csak tavaly 35 millió dollárt keresett, már 2015 óta dolgozik DJ-ként is. Mi több, 2018-ban saját lemezkiadót is alapított, épp abban az évben, amikor a bank kinevezte vezérigazgatónak.

David Solomon 2015 óta dolgozik DJ-ként Forrás: instagram.com/davidsolomonmusic

Solomon korábban dolgozott már együtt Grammy-díjas előadókkal, és januárban a Sports Illustrated magazin partiján is fellépett. A legutóbbi zenei munkáját februárban adta ki, Heatwave címmel.

A bankvezér a különös hobbijával kapcsolatban egy interjúban elmondta, a zenekészítés segít neki ellazulni.

Hozzátette, néhányan jelezték már, hogy ez kockázatos lehet a banki karrierjére nézve, de Solomon eddig nem érezte, hogy abba kellene hagynia a fellépéseket.