Idén is átadják szeptemberben az Érték és Minőség Nagydíjakat

Érték és Minőség Nagydíj 2019
Az Érték és Minőség Nagydíj 2019-es parlamenti díjátadója
Vágólapra másolva!
Szeptember 9-én adják át az idei Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit az Országházban - tájékoztatott az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kiírói tanácsa.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint negyvenegy főcsoportban több mint 100 témakörében hirdették meg az idei pályázatot a Kárpát-régió egész területén.

A pályázat márciusi meghirdetésére még erősen rányomta a bélyegét a járványhelyzettel járó korlátozás, a védekezés. A benyújtási határidő május 31. volt.

A díj zsűrijének azonban minden várakozását felülmúlta a beérkezett pályázatok sokszínűsége, különös tekintettel az elmúlt időszak nehézségeire

- állapította meg közleményében a kiíró tanács.

Az Érték és Minőség Nagydíj 2019-es parlamenti díjátadója Forrás: MTI

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer szakmai támogatója az Agrárminisztérium, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) - közölték.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszere hidat teremt a különböző gazdasági ágazatok között, egyben ráirányítja a figyelmet az elhívatott szakemberek áldozatos munkájára,

amely során különös figyelmet szentelnek a természeti környezet védelmére, ugyanakkor modern eszközökkel válaszolnak a globális kihívásokra is.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy nemzetközileg is elfogadhatóan, egyértelműen utal használójának kiemelkedő színvonalára

- a Tanács által kiadott sajtóközleményben.

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati rendszer alapítója elmondta: „Nekünk kiíróknak nem titkolt célunk volt, hogy alkalmazkodva az új helyzethez az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer kiírásával és működtetésével a gazdasági növekedés újraindítását is segítsük. A pályázat díjazottjai olyan példa értékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság jó hírének öregbítéséhez"- fogalmazott a pályázati rendszer ügyvezető igazgatója.