Százezer dolláros fizetségért lehet tacót kóstolni egy amerikai cégnél

härkis taco
Vágólapra másolva!
Dörzsölhetik a tenyerüket az amerikai taco fanatikusok, ugyanis egy vállalat épp most keresi az első professzionális taco tanácsadóját. A munka pedig elég jól fizet, ugyanis négy hónapra 100.000 dollárt, azaz nagyjából 30 millió forintot lehet keresni.
Vágólapra másolva!

Különleges álláshirdetéssel állt elő a McCormick & Company nevű ételgyártó vállalat, amikor bejelentette, keresi a tacokapcsolatokért felelős igazgatóját. A cég történetében először töltik majd be ezt a pozíciót, és a jelentkezőknek olyan előírásoknak kell megfelelniük, mint a 21 éves korhatár, az amerikai állampolgárság vagy az érvényes jogosítvány – más egyebek mellett.

A feladatot szeptember és december között kellene ellátni, havi 25.000 dolláros fizetésért, vagyis a négy hónapos munka összesen 100.000 dolláros juttatással jár.

A tacoügyi igazgató emellett vállalat különböző termékeiből is kaphat majd – írja a CNBC.

Tacoügyi igazgatót keres egy amerikai ételgyártó vállalat Forrás: Shutterstock

A fizetés pedig úgy különösen kedvezőnek tűnik, hogy csupán részmunkaidős állásról van szó, ami heti 20 órás távmunkát jelent. A munka 10 százalékát pedig utazás teszi ki, ami különböző amerikai tacolétesítmények felkeresését jelenti az Egyesült Államokban, de el kell utazni a McCormick székházába is, amely a marylandi Hunt Valleyben található.

Emellett még tacoevő versenyeken is részt kell vennie az igazgatónak.

Az új igazgatótól egyébként a cég nem vár el különösebb tapasztalatot, csupán annyit, hogy tudjon jól csapatban dolgozni, értsen a közösségi médiához, és természetesen, hogy szeresse a tacót.
Nem véletlen, hogy az álláshirdetésre történő jelentkezéshez egy olyan videót kell feltölteni, amelyben a jelentkező kifejti, miért szenvedélye a taco. Az érdeklődők egyébként július 20-áig jelentkezhetnek.