Kizárólag digitális szolgáltatású éttermet nyit egy nagy gyorsétteremlánc

Taco Bell, gyorsétterem
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 18: A view of Taco Bell located at 321 1st Ave. in Manhattan. Dave Kotinsky/Getty Images for Taco Bell/AFP
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban a Taco Bell szerdán nyitja meg első, kizárólag digitális szolgáltatásokkal működő éttermét. A vállalat így próbálja megszüntetni a hosszú, kanyargó sorokat a világ egyik legforgalmasabb városában, Nwe Yorkban – derül ki a CNBC beszámolójából.
Vágólapra másolva!

A gyorsétterem kedvelőinek a vásárláshoz digitális megrendelést kell leadniuk a látogatás előtt, vagy az étteremben található 10 önkiszolgáló kioszk egyikét kell használniuk a rendelésük leadásához. A helyszínen megtalálható digitális szerkezetek ajándékok megvásárlására is alkalmasak. Mindemellett az épület belsejében külön bejárat szolgál a mobilos- és kiszállításos megrendelések átvételére.

A Taco Bell új, kizárolag digitális étterme New Yorkban:

A új kialakítás várhatóan megakadályozza majd, hogy a gyorsétteremlánc alkalmazottai túlterheltek legyenek, hiszen a Times Square általában a város egyik legforgalmasabb turisztikai központja New Yorknak.

Becslések szerint évente 50 millióan látogatják meg.

A mexikói ételeket értékesítő vállalat mellett számos más cég - mint a Starbucks és a Chipotle Mexican Grill - fogott már bele a digitális értékesítésbe, hogy megszüntessék a forgalmas időkben gyakran előforduló hosszú, kanyargó sorokat. A Taco Bell először tavaly, Londonban nyitotta meg az első kizárólag digitális szolgáltatással rendelkező éttermét, melynek sikere után nem meglepő, hogy az egyik legforgalmasabb városban is szeretné bevezetni az újítást.